Reikiboeken:  Bill Waites & Meester Naharo: Reiki, een praktische gids
SK-Reikicentrum Info

Titel : Reiki; Een practische gids
Auteur B. Waites e.a.
Uitgeverij Ruitenberg Boek
Eerste druk : 2000
ISBN-nr. 90 55 13 41 71
Prijs : ca. Ä 7,00
SKRC waardering : komt nog ...
Publiekswaardering    : ontbreekt nog ....
 

SKRC - boekbeschrijving:
komt nog ....

Publieks - boekbeschrijving: *)
ontbreekt nog ...

Omschrijving achterzijde boek:
De oude oosterse kunst van Reiki wordt over de hele wereld toegepast. Hoewel bij Reiki de handen worden gebruikt, is aanraking niet nodig. We kunnen onze handen namelijk gebruiken als instrumenten om onzichtbare, maar zeer krachtige energieŽn te kanaliseren. Deze energieŽn zijn in te zetten om lichaam, ziel en geest te genezen.
In dit boek leert u stap voor stap de aura, het energieveld om ons lichaam, te bepalen en Reiki toe te passen op ons fysieke lichaam en onze spirituele natuur.
Dit boek is geschreven voor toepassing op de menselijke geest, maar daar blijft het niet bij. U heeft ook de macht om energie te kanaliseren voor uw huisdieren en planten.
Bill Waites is advocaat en econoom. Hij gaf een bloeiende advocatenpraktijk op om in India, China en Japan Reiki te bestuderen. Dit boek is een weerspiegeling van zijn spirituele reis. Meester Naharo is een meester uit Poona, India, en is in het Oosten een bekende goeroe.

*) Sommige "publieks"-omschrijvingen (-recensies) zijn van internet overgenomen en bedoeld als 1e indicatie. Als genuanceerdheid echter blijkt te ontbreken wordt de omschrijving bijgesteld, danwel verwijderd.

 

 

© 1994-2006 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven